Madotex SRL este o firmă specializată în producţia confecţiilor bărbăteşti, a fost înfiinţată în 2003 şi are sediul în Botoşani. Echipa noastră a crescut şi s-a specializat în mod constant, astăzi cu cei 40 de angajaţi calificaţi pe care îi avem, producem diverse modele de costume bărbăteşti, costume de gală, seturi de ceremonie (vestă-lavalieră-batistă), pantaloni şi sacouri bărbăteşti, scurte din stofă.

     Încercăm în permanenţă să ne modernizăm prin achiziţionarea de utilaje performante care să contribuie la realizarea unor produse competitive şi la menţinerea unui preţ accesibil. Dispunem astăzi de o dotare tehnologică completă putând realiza orice pretenţie în materie de modă bărbătească.

     Alegem cu foarte multă atenţie ţesăturile, acestea fiind în proporţie de 100 % import, suntem atenţi la schimbările şi trendurile din lumea modei pentru a ţine pasul cu aceasta, participăm la toate târgurile de profil importante pentru a fi la curent cu toate cerinţele şi sugestiile clienţilor şi colaboratorilor noştri. Colaborăm constant cu magazine din peste 60 % din marile oraşe ale ţării, bucurându-ne de o reputaţie foarte bună în rândul clienţilor noştri. De aceea suntem convinşi că produsele firmei noastre – costume bărbăteşti, pantaloni si sacouri bărbaţi, scurte din stofă - vă vor oferi o satisfacţie garantată şi vor contribui la succesul şi dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

     Suntem constanţi, perseverenţi, perfecţionişti ! Alegeţi Madotex !