TERMENI ȘI CONDIȚII

1. Acceptarea serviciilor

    Decizia de cumparare a produselor se adreseaza exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse in continuare.

2. Informare despre produs

    Noi facem toate eforturile pentru a va prezenta cat mai clar produsele care apar pe website. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare, intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine. Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece stocul de materii prime este intr-o continua schimbare. De aceea va rugam sa apelati telefonic unul din consultantii nostri de vanzari si sa va asigurati ca produsul solicitat este pe stoc. De asemenea va rugam sa acordati o atentie deosebita stabilirii masurii corespunzatoare pentru a evita neplacerile si cheltuielile ulterioare.

3. Cumpararea produselor

    Dupa ce faceti o comanda pe site-ul www.madotex.ro, va vom suna pentru confirmarea comenzii si completarea datelor de expediere . Ulterior va fi expediata comanda printr-o firma de curierat rapid urmand sa achitati contravaloarea produselor la primirea lor in sistem ramburs.

4. Plata

    Plata se face in sistem ramburs la destinatia cumparatorului cu exceptia cazurilor in care clientul prefera o alta modalitate exprimata expres : card bancar, transfer bancar, Paypal, etc. In aceste situatii firma SC MADOTEX SRL, va emite o factura proforma ce trebuie achitata in avans de catre client. Dupa primirea confirmarii platii marfa va fi expediata (conditie obligatorie).

5. Garantia

    Toate produsele comercializate de catre site-ul www.madotex.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si sunt realizate in cadrul sectiei de productie a societatii.

6. Livrarea produselor catre client

    Produsele se livreaza la sediul/domiciliul clientului, oriunde in Romania, prin intermediul retelei de curierat rapid Urgent Curier. Daca valoarea comenzii de pe magazinul online depaseste 500 lei, produsele se livreaza gratuit . Pentru comenzi cu valoare mai mica de 500 lei, costul transportului este de 30 Lei. Daca localitatea de destinatie nu se afla in reteaua de distributie a firmei de curierat Urgent Curier, la costul transportului se aduga 0,8 lei + TVA pentru fiecare km suplimentar, calculat de la cea mai apropiata localitate aflata in retea.

7. Returnarea produselor

    Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/200 art. 2 lit.e.

8. Conditii finale

    Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa, atunci cand acestea i se cer. SC MADOTEX SRL, proprietarul site-ului www.madotex.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment acesti Termeni si conditii fara o notificare prealabila ci prin simpla postare a modificarilor pe site. S.C. MADOTEX S.R.L. poate restrictiona accesul oricarui utilizator care nu respecta una din conditiile de mai sus.

    S.C. MADOTEX S.R.L. Adresa: Strada Curcubeului nr. 02 - Botosani Tel. : 0231-581.433 / Fax: 0371-180.652